Nyheder

Her kan du finde seneste nyt......

8. September: Støtte til MTB bane

Struer Cykelklub får et tilskud på 317.500 kroner fra Struer Kommune til en ny bane, hvor der kan køres på mountainbike hele vejen rundt om det nye fritidscenter, EnergiPark Struer.

Uddrag fra artikel i Dagbladet:
"Struer: Ud over de store anlægsinvesteringer er partierne i Struer Byråd også blevet enige om, at der skal bevilges et tilskud på 317.500 kroner til en ny bane rundt om hele arealet ved EnergiPark Struer, hvor man kan boltre sig på en mountainbike."

17. September: Nye klublokaler

En flok af klubbens medlemmer har i dag hjulpet hinanden med at flytte vores ting til nye lokaler. Vi vil fremover benytte Tennisklubbens lokaler, hvor vi har lejet os ind, til bl.a. klubaftener, osv. Vi har en opvarmet pavillon til alle vores ting, som er placeret ved siden af klubhuset. Udover at cykelklubben har lejet sig ind, har løbeklubben AK Kilen også lejet sig ind. AK kilen går i gang med at lave lidt forandringer indenfor, bl.a. akustik plader i loftet og nogle tiltag i køkkenet. Cykelklubben hjælper med at holde det udendørs ved klubhuset. Vi vil i løbet af efteråret nedsætte et samarbejdsudvalg med de to andre klubber og afstemme hinandens behov og udarbejde et sæt fælles ”husregler”. 
Håber alle i klubben bliver glade for vores nye lokaler

29. Oktober: Næste klubaften i december

Husk at der IKKE er klubaften i november!

Næste klubaften – som både er for ungdom og senior, bliver tirsdag d. 6 december. Hvor vi vanen tro bl.a. har tøjprøvning. Se mere- og tilmeld via kalender eller menuen til venstre.

_____________________________________________________________________________________

 

DESIGN & CMS: WWW.MEDIACONNECT.DK